3 Comments

 1. Orbu Valeria

  Sunt o fosta eleva a Casei din Prundul Bargaului PopValeria acum ORBU nu am participat la intalnire ne stiind nu a fost suficient mediatizat in masmedia, doresc daca se poate sa intru in posesia cartii O oaza de caldura si lumina si albumul cu activitati artistice, sportive si cercul de broderie unde am activat si eu ,doresc contracost. Va mutumesc anticipat

 2. Orbu Valeria

  Sunt o fosta eleva a casei din Prundul Bargaului POP VALERIA acum ORBU, nu am participat la intalnire ne stiind cred ca nu a fost suficient de mediatizata in masmedia, doresc daca se poate sa intru in posesia cartilor O OAZA DE CALDURA SI LUMINA si Albumul cu activitati artistice,sportive si cercul de broderie unde am activat si eu doresc contra cost. Va multumesc anticipat .

 3. alexapioan

  Stimata dna VALERIA POP (ORBU)
  De la evenimentul petrecut in 5 sept. 2009 au trecut… 15 ani si mare parte din oamenii care l-au organizat nu mai sunt. Cartile intr-o editie limitata au avut o difuzare numai la cei prezenti si sunt slabe sperante sa le mai gasiti spre cumparare undeva. Imi pare rau!
  Daca sunteti in Bistrita poate incercati la Arhivele Statului une s-ar putea sa existe pentru consultare.
  Va doresc sanatate si toate cele bune!
  Cu stima, I. Alexa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *