3 Comments

  1. Doina

    Multe multumiri pentru postarea albumului. Am cautat mai multe creatii marca Mihai Stanescu pe Internet si pagina dvs. e una dintre putinele surse. Imi pare rau ca nu exista o pagina personala a caricaturistului sau un magazin online, o replica virtuala a buticului cu umor de la Sala Palatului. Pentru cei plecati in strainataturi ca mine ar fi de mare folos.

  2. Mihai Stănescu locuieşte în Bucureşti, nu în Ploieşti, unde nu a locuit niciodată; albumul Umor 50% a fost retras din tipografie, deşi primise BT-ul (mai lipsea doar coperta), dar a fost tipărit în primăvara anului 1990.
    Mihai Stănescu nu foloseşte calculatorul, dar ce-i interesaţi îi pot trimite mesaje pe adresa site-ului Dum-Dum şi sigur vor ajunge la el.

  3. Mulțumesc pentru imaginile pe care, în sfârșit, le-am găsit la o rezoluție bună! Le voi folosi în tema mea de la spaniolă, unde avem de făcut prezentarea câte unui grafician umorist român. Fiind cea mai bătrână din grupă, mi l-am ales pe Mihai Stănescu. Și ce-am mai căutat ieri la imagini… Toate, mici! Și nu ce-mi doream eu să găsesc.
    Cu albumul ăsta a învățat fiică-mea primele lecții de istoria comunismului în România. 🙂 Dar l-am pierdut cândva, în cursul unei mutări.
    Mulțumesc, deci! Voi avea o temă brici datorită dumneavostră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *